Hallo, dit zijn wij!

Wij zijn VYTAL. Wij zijn niet zomaar een voedingsplatform - wij zijn een vitaliteitsbeweging met een duidelijke missie en visie om mensen gezonder en gelukkiger te kunnen maken. Join our movement!
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

VYTAL wil de meest complete vitaliteits- beweging van Nederland en Belgiƫ creƫren.

Samen met onze coaches willen wij bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat doen we nu als voedingsplatform, maar vanaf september ook op alle andere vlakken van vitaliteit.

Zo ontwikkelen we ons richting vitaliteitsbeweging waarbij we onze gebruikers helpen om vitaal te worden en blijven. Daarin staan onze kernwaarden centraal: vitaal, mensgericht, vakkundig, positief en ontwikkeling.
 

Gestart vanuit passie en een maatschappelijk doel

Wat al in 2015 begon als een idee, werd drie jaar later uiteindelijk een bedrijf. In september 2018 zijn we vanuit grote dromen, veel passie en enthousiasme gestart met de ontwikkeling van het VYTAL platform. In april 2019 werd een eerste versie gelanceerd, welke bij een aantal fitnessclubs en PT studio's als pilot werd gedraaid. Een handjevol coaches volgde, maar november 2019 was onze echt grote lancering. Aanwezig op de Fitfair (grootste fitness & healthbeurs van de Benelux) en zichtbaar in marketinguitingen. Dat leidde tot een snelle groei in 2020 en uitbouw van het platform met nieuwe functionaliteiten. Steeds meer nieuwe coaches meldden zich aan en de gebruikers namen toe.

Door de aanhoudende groei hebben we halverwege 2021 een nieuwe ‘’futureproof’’ versie van ons platform gebouwd en gelanceerd waar we dus nu al even actief op zijn. Inmiddels werken meer dan 2500 coaches, verdeeld over 700+ locaties met onze software. En dat maakt ons trots! Maar we willen graag nog meer impact maken op de gezondheid van onze gebruikers en het werk van onze coaches leuker en makkelijker maken. We blijven daarom vernieuwen.

VYTAL biedt sinds november 2022 nog veel meer mogelijkheden aan! Je kunt vanaf heden aan de slag met coaching op alle gebieden van vitaliteit. Met ruimte voor voeding, beweging, mindset, gedrag en coaching. Meer weten? klik hier.

Ons team

Ons team

Stephan Laurs Owner & Founder
Stephan Laurs Eigenaar en bedenker van het VYTAL concept.

Creatieve chaoot, energiek, gedreven, opportunist, idealist.

Vind alles wat nieuw is leuk, maar heeft nog wel eens moeite met dingen afmaken. Gelukkig staat er een mooi team wat daarbij helpt :)

Bekendste uitspraak: ‘’Ja joh, gaan we gewoon doen toch?’’
Iris Britsemmer Team & Accountmanager
Iris Britsemmer Hola! Ik ben Iris, Team & Accountmanager bij VYTAL.

Je kunt mij in het dagelijks leven op, in en aan het water vinden. Ik ben gek op bordspellen, koken en daarnaast regelmatig met Joep (kantoorhond) aan de wandel op het strand.

Mensen omschijven mij als enthousiast, perfectionistisch, dromer en blij ei.

Ik breng structuur in het bedrijf, help nieuwe coaches op weg en ben veel bezig met nieuwe recepten.
Ester Hesen Contentmanager
Ester Hesen Hoi ik ben Ester, afgestudeerd als sportdiëtist en bewegingswetenschapper.

Ik houd van krachtsport, maar ben ook altijd in voor een wedstrijdje volleybal, padel of tennis.

Ik sta veel in de keuken en maak anderen graag blij met eten.

Ook zorg ik voor de Brabantse gezelligheid binnen het team!
Justin van Dijk Projectmanager
Justin van Dijk Hoi ik ben Justin en werk als Projectmanager bij VYTAL.

Ik ben mensgericht, empathisch en communicatief sterk waardoor verbinding leggen mijn kracht is.

Daarnaast een young professional met een sterk organisatorisch vermogen.

Denkt altijd in oplossingen en (is) enthousiast om de wereld gezonder, fitter en happier te maken!
Chiara Termini Allround Support Medewerker
Chiara Termini Ik ben Chiara en ik ben actief binnen Vytal als Allround Supporter, ik help je als je vragen hebt over ons platform :)

Ik haal veel plezier uit het helpen van mensen. Ook heb ik een NLP achtergrond, ik vind het erg interessant om te leren over het gedrag van de mens en alles wat te maken heeft met mindset.

Ik haal veel energie uit: Blijven doorleren/groeien, koken (tevens is dit ook mijn passie) fitness en wandelen in de natuur.
Frank Voskuil Co-founder & Strategic advisor
Frank Voskuil
Lars van de Walle Co-founder & Strategic advisor
Lars van de Walle
Patrycja Tatara Coach & Managementondersteuning
Patrycja Tatara
Joep Kantoorhond
Joep Hoi ik ben Joep en ik breng veel gezelligheid binnen het VYTAL-kantoor.

Ik hou van tennisballen en loop graag rondjes buiten. Ik neem veel te grote stokken mee, maar ik denk dan ook dat ik een hele grote hond ben. Woef!