Hallo, dit zijn wij!

Wij zijn VYTAL. Wij zijn niet zomaar een voedingsplatform - wij zijn een vitaliteitsbeweging met een duidelijke missie en visie om mensen gezonder en gelukkiger te kunnen maken. Join our movement!
De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit

VYTAL wil de meest complete vitaliteits- beweging van Nederland en België creëren.

Samen met onze coaches willen wij bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving. Dat doen we nu als voedingsplatform, maar vanaf september ook op alle andere vlakken van vitaliteit.

Zo ontwikkelen we ons richting vitaliteitsbeweging waarbij we onze gebruikers helpen om vitaal te worden en blijven. Daarin staan onze kernwaarden centraal: vitaal, mensgericht, vakkundig, positief en ontwikkeling.
 

Gestart vanuit passie en een maatschappelijk doel

Wat al in 2015 begon als een idee, werd drie jaar later uiteindelijk een bedrijf. In september 2018 zijn we vanuit grote dromen, veel passie en enthousiasme gestart met de ontwikkeling van het VYTAL platform. In april 2019 werd een eerste versie gelanceerd, welke bij een aantal fitnessclubs en PT studio's als pilot werd gedraaid. Een handjevol coaches volgde, maar november 2019 was onze echt grote lancering. Aanwezig op de Fitfair (grootste fitness & healthbeurs van de Benelux) en zichtbaar in marketinguitingen. Dat leidde tot een snelle groei in 2020 en uitbouw van het platform met nieuwe functionaliteiten. Steeds meer nieuwe coaches meldden zich aan en de gebruikers namen toe.

Door de aanhoudende groei hebben we halverwege 2021 een nieuwe ‘’futureproof’’ versie van ons platform gebouwd en gelanceerd waar we dus nu al even actief op zijn. Inmiddels werken meer dan 2500 coaches, verdeeld over 700+ locaties met onze software. En dat maakt ons trots! Maar we willen graag nog meer impact maken op de gezondheid van onze gebruikers en het werk van onze coaches leuker en makkelijker maken. We blijven daarom vernieuwen.

VYTAL biedt sinds november 2022 nog veel meer mogelijkheden aan! Je kunt vanaf heden aan de slag met coaching op alle gebieden van vitaliteit. Met ruimte voor voeding, beweging, mindset, gedrag en coaching. Meer weten? klik hier.

Ons team

Ons team

Stephan Laurs Owner & Founder
Stephan Laurs Eigenaar en bedenker van het VYTAL concept.

Creatieve chaoot, energiek, gedreven, opportunist, idealist.

Vind alles wat nieuw is leuk, maar heeft nog wel eens moeite met dingen afmaken. Gelukkig staat er een mooi team wat daarbij helpt :)

Bekendste uitspraak: ‘’Ja joh, gaan we gewoon doen toch?’’
Lara Visser Operationeel Manager
Lara Visser

Hi ben Lara. Met mijn passie om mensen op een laagdrempelige manier te kunnen helpen naar een gezondere leefstijl en het beste uit jezelf te halen, zit ik bij VYTAL helemaal op mijn plek.

Het liefste ben ik buiten, ik leef wat dat betreft op zonne-energie. Na een fijne intensieve (buiten)training, een goede wandeling, een heerlijke picknick of een mooie reis ben ik weer helemaal opgeladen.

Met mijn enthousiasme en drive om andere te kunnen helpen kan je mij binnen VYTAL dan ook zowel bij de support, tijdens een demo of bij de administratie tegenkomen.

Chiara Termini Accountmanager
Chiara Termini Ik ben Chiara en ik ben actief binnen Vytal als Allround Supporter, ik help je als je vragen hebt over ons platform :)

Ik haal veel plezier uit het helpen van mensen. Ook heb ik een NLP achtergrond, ik vind het erg interessant om te leren over het gedrag van de mens en alles wat te maken heeft met mindset.

Ik haal veel energie uit: Blijven doorleren/groeien, koken (tevens is dit ook mijn passie) fitness en wandelen in de natuur.
Justin van Dijk Projectmanager
Justin van Dijk Hoi ik ben Justin en werk als Projectmanager bij VYTAL.

Ik ben mensgericht, empathisch en communicatief sterk waardoor verbinding leggen mijn kracht is.

Daarnaast een young professional met een sterk organisatorisch vermogen.

Denkt altijd in oplossingen en (is) enthousiast om de wereld gezonder, fitter en happier te maken!
Zoë Noltee Accountmanager
Zoë Noltee

Hi! Ik ben Zoë ik help een handje mee met de support en werk als accountmanager binnen VYTAL.

Ik ben erg mensgericht en haal energie uit het sociaal contact leggen met mensen om mij heen. Ik ben erg positief en enthousiast ingesteld en breng dan ook graag mijn enthousiasme over.

Ik ben bezig met mijn opleiding voor personal trainer wat erg mooi samen smelt met mijn werk binnen Vytal.

In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sport, muziek en vind ik het heerlijk om te koken.

Laura de Jong Content Manager
Laura de Jong

Hoi! Ik ben Laura en ik ben content manager bij VYTAL. 

Ik ben kortgeleden afgestudeerd als communicatieprofessional en haal heel veel energie uit creatief denken en deze ideeën uitwerken.

In mijn vrije tijd houd ik van fitness of sta ik koffie te zetten in een koffietentje. 

Ik ben altijd nieuwsgierig en wordt blij van het leren van nieuwe dingen!

Frank Voskuil Co-founder & Strategic advisor
Frank Voskuil
Lars van de Walle Co-founder & Strategic advisor
Lars van de Walle
Patrycja Tatara Coach & Managementondersteuning
Patrycja Tatara