FAQ

Hoe kan ik inloggen als coach?

Volg de stappen in de onderstaande video om in te loggen: 
 
 

Hoe stel ik een nieuw wachtwoord in?

Je kunt een wachtwoord reset uitvoeren door te gaan naar coach.vytal.nl en onderaan de pagina te drukken op ''reset je wachtwoord.''

Hoe kan ik als coach, VYTAL als consument ervaren?

Het makkelijkst kun je jezelf even op een privé e-mailadres als klant toevoegen vanuit de coachomgeving. Als je onder dezelfde naam registreert als je coachnaam en voor je voornaam ''(coach)'' vermeldt, worden er voor dit account geen kosten gerekend op de factuur.

Hoe voeg ik een klant toe?

Bekijk de betreffende video over een klant toevoegen:

Hoe stel ik het voedingsschema op?

Bekijk de betreffende video over het opstellen van een voedingsschema: 
 

Mijn klant heeft zelf al een account aangemaakt via de app, hoe verbind ik met hem/haar?

Je klant kan het beste zijn/haar app openen en in de app gaan naar ''Profiel'' -> ''Mijn coach'' en daar zoeken op jouw clubnaam. Als je klant vervolgens een contactverzoek verstuurt, komt deze bij de ''Klantmutaties'' in jouw coachomgeving binnen. Als je het verzoek vervolgens accepteert, zijn jullie met elkaar verbonden. 

Hoe kan ik goed met de coach- en clubomgeving leren werken?

Het beste kun je videoserie bekijken voor een compleet beeld van alle mogelijkheden binnen het VYTAL platform.

Hoe kan ik een extra coach toevoegen?

Je kunt een coach toevoegen via de button ‘coach toevoegen’ in de clubomgeving als je op 'coaches' klikt. Vul alle benodigde informatie in en sla op. Let op: Op het moment van opslaan wordt de coach direct toegevoegd aan het coachoverzicht in de app en zichtbaar voor alle appgebruikers. Denk dus goed na welke informatie je bijvoorbeeld bij de introductietekst neerzet. De ingevoerde gegevens kun je na invoer altijd nog eenvoudig aanpassen.

Na het toevoegen van een coach, wordt er een wachtwoord resetmail gestuurd naar het e-mailadres van de coach. Via deze e-mail kan de coach zijn/haar eigen wachtwoord aanmaken en vervolgens inloggen.

Daarnaast kan je de klanten van alle aangemaakte coaches inzien door op het ‘klanten-icoon’ te drukken en kan je de coach verwijderen met het ‘prullenbak-icoon’. Bij het verwijderen wordt de coach verwijderd uit de lijst en de app en kan de coach niet meer inloggen, maar blijft het account op de achtergrond nog wel bestaan.

 

Hoe zet ik mijn klant inactief en wat doet dit met het account van mijn klant?

Bekijk hier hoe je klanten actief of inactief zet en wat het verschil is:
 

Mijn klant zijn e-mailadres bestaat al, hij/zij heeft al een account in de app aangemaakt. Hoe kunnen we verbinden?

Je klant kan het beste even inloggen in de app met het bestaande account en daarna gaan naar ''Profiel'' -> ''Mijn coach'' en vervolgens zoeken op jouw clubnaam. Als je klant vervolgens de club en coach selecteert en op ''Stuur contactverzoek'' drukt, komt dit verzoek binnen bij jou in de klantmutaties. Daar kun je het verzoek beoordelen en accepteren met het groene vinkje. Vervolgens wordt de klant als actieve klant bij jou in de coachomgeving gezet.

Voor meer uitleg, bekijk de video hieronder:
 

Ik heb het gewicht van mijn klant verkeerd ingevoerd, hoe kan ik dit herstellen?

Je kunt klikken op je klant, dan gaan naar ''Meting toevoegen'' en het juiste gewicht invoeren. Als je vervolgens gaat naar ''Voortgang'', kun je daar naar beneden scrollen en klikken op de acties (grafiek icoontje) bij het lichaamsgewicht. Daar zie je onder de grafiek een tabel staan, waar je de verkeerde meting kunt verwijderen met het prullenbakje. Vervolgens zou alles weer moeten kloppen.