Exclusieve webinar voor VYTAL coaches

5 min lezen 22-10-2024
Exclusieve webinar voor VYTAL coaches
Lynn Kamphuis
Lynn Kamphuis

Als zelfstandige in de sportsector is het essentieel om niet alleen je expertise overdag in te zetten, maar ook om de zakelijke kant goed geregeld te hebben. Dit geeft je niet alleen rust in je werk, maar ook een goede nachtrust. Werken volgens de juiste juridische regels en zorgen dat je goed verzekerd bent, zijn cruciale stappen om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan.

Wil je weten hoe je als zelfstandige in de sport juridisch sterk staat en jezelf goed kunt verzekeren? Volg dan het exclusieve webinar van Remi Brouns, waarin hij je alles uitlegt wat je moet weten! Hij neemt je mee door de belangrijkste juridische regels en laat je zien hoe je jezelf en je onderneming kunt beschermen met de juiste verzekeringen.

Remi Brouns (directeur van Sportjob) zal tijdens zijn webinar al jouw vragen beantwoorden en bespreekt ook de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving, waaronder zogenaamde 'schijn' zelfstandigheid. Wacht niet tot de belastingdienst aan je deur klopt of je niet meer in staat bent je werk uit te kunnen voeren. Ben proactief, denk vooruit. Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je niet alleen professioneel op het veld staat, maar ook zakelijk sterk staat. En meld je als VYTAL coach gratis aan voor deze exclusieve webinar!

🚀 Werk jij als zelfstandige in de sport? Zorg dat je juridisch en administratief goed bent voorbereid. Meld je (gratis) aan voor het webinar van Remi op 6 november om 14.00 uur!





De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit