Gratis online masterclass personal branding voor VYTAL coaches

2 min lezen 07-01-2024
Gratis online masterclass personal branding voor VYTAL coaches
Stephan Laurs
Stephan Laurs CEO & Founder

UPDATE: Deze masterclass heeft al plaatsgevonden, maar we gaan het zeker herhalen. Wil je er de volgende keer (weer) bij zijn? Stuur ons even een mailtje (info@vytal.nl) en je krijgt tzt als eerste de informatie.


Elke dag groeit het aantal ondernemers in de zelfhulp- en gezondheidsbranche. Door de toenemende interesse in gezondheid en psychologie en de wens voor locatie onafhankelijk werk, is het aantal online coaches in Nederland in de afgelopen jaren verdriedubbelt. Het gevolg van deze verzadiging is dat coaches steeds meer moeite hebben om op te vallen in de massa, hun unieke waarde te benadrukken en de keuze van de klant op zich te laten vallen.

Naast dat het moeilijker is geworden om gezien te worden, is het ook lastiger geworden om de juiste klanten aan te trekken die bij jouw expertise passen en waar je energie van krijgt: de ideale klant. Juist die match tussen coach en coachee zorgt ervoor dat jij optimale waarde kan bieden en gezien wordt als expert in de markt. Wat uiteindelijk zorgt voor meer omzet.

Dit is de uitdaging waarmee veel online coaches worden geconfronteerd in een (online) wereld die wordt overspoeld door opties. De vraag hierin is: “Hoe kun jij jezelf onderscheiden en je ideale klanten bereiken in deze overvolle markt?” 

Het antwoord op opvallen in die massa is niet betere marketing, een nieuw product, meer posten op social media, advertenties of een mooiere website.

Het is een merk neerzetten dat onderscheidend lijkt in de ogen van jouw ideale klant.

Tijdens de online masterclass personal branding leer ik je hoe jij jezelf als merk weg kan gaan zetten. Hierin bespreken we:

  • Wat het keuzeproces van de klant beïnvloed
  • Hoe een imago vormt en ontwikkeld
  • De basis van personal branding
  • Concrete actiepunten om je merk te gaan bouwen

Zodat jij na deze masterclass een start kan maken aan het bouwen van jouw onderscheidend vermogen! Deze masterclass wordt verzorgt door Tessa van Uplift Brands
 




 

De meeste complete<br />voedingscoaching software ooit
Meer tonen >>

Recente artikelen

Meer tonen >>